Even ontspannen na de drukke autobahn en bijtanken voor de resterende km. van de dag? Combineer dan een van de ferryroutes van Scandlines. De comfortabele ferries,  waarvan 6 van de 8 inmiddels hybride zijn, zijn voorzien van restaurants, bars en winkels en bieden een welkome onderbreking van de autoreis. Even lekker uitwaaien op het dek en/of genieten van een goede maaltijd. 

Duur van de overtocht

  • De overtocht van Puttgarden naar Rodby duurt 45 minuten
  • De overtocht van Rostock naar Gedser duur 2 uur.

Naar Kopenhagen

  • Vanaf Enschede is de haven van Puttgarden ca. 510 km rijden, vanaf Rodby naar Kopenhagen duurt het ca. 2 uur om in Kopenhagen te komen. Hierbij rijdt u over een goede autosnelweg.
  • Vanaf Enschede is de haven van Rostock maar 492 km rijden, vanaf Gedser is er een autoweg over het eiland Falster richting Kopenhagen, de autorit naar Kopenhagen duurt ca. 2 uur.

Falster is echter ook al een bestemming op zichzelf. Hier zijn de mooiste en rustigste stranden van Denemarken te vinden.

Alle aangeboden tickets op onze site zijn op basis van enkele reis. Een retour is dus 2 x een enkele reis boeken.

Email kan altijd

info@ferryticket.nl

Alle tickets worden ALTIJD op dezelfde dag verwerkt en verstuurd waarop ze zijn binngekomen. Indien het ticket niet is ontvangen uiterlijk op de volgende dag, kijk dan eerst in de SPAM box. 

 

Telefoon

Bellen kan altijd ma t/m vrij van 09.00 tot 16.00

T. +31 88 023 69 00

Of stuur een email naar info@ferryticket.nl

 

Tickets

Tickets worden de hele dag door geproduceerd. We raden iedereen aan om geen tickets op de dag zelf te bestellen, maar minimaal 1 dag voor gebruik. Tickets die voor 22.00 uur zijn ontvangen, worden nog dezelfde dag per e-mail verzonden. 

 

© 2016 - 2024 Brug van Denemarken naar Zweden | sitemap | rss