FAQ tickets

 1. Na boeking ontvangt u een betaalbevestiging, dat is NIET het ticket.
 2. Kenteken op het ticket? Links van de knop "bestelling bevestigen" is een vrij tekstveld "Eventuele opmerkingen". Zet hier het kenteken in en het kenteken wordt op het ticket meegenomen.
 3. Een ticket is ook per SMS te ontvangen maar er is geen garantie dat deze ook aankomt, daarom versturen wij ALTIJD een mail met daarin het ticket of de tickets.
 4. SMS ontvangen? (niet gegarandeerd door Oresundsbron of Store Baelt) Links van de knop "bestelling bevestigen" is een vrij tekstveld "Eventuele opmerkingen". Zet hier de opmerking: "SMS" en het ticket verzenden wij ook per SMS naar het opgegeven mobiele telefoonnummer.
 5. Wij versturen ALTIJD separaat een ticket per mail naar het opgegeven emailadres. Check ook de SPAM box.
 6. Op het ticket staat een barcode (Oresundbrug) of een QR code (Store Baelt)
 7. Is er geen kenteken opgegeven dan worden de codes bij de desbetreffende bruggen gescand, dat kan vanaf de telefoon of met uitgeprinte tickets.
 8. Is er een kenteken opgegeven bij bestelling dan gaat de slagboom vanzelf open. In het geval een kentekenplaat niet wordt gelezen moet het ticket worden gescand.
 9. Ieder ticket is geldig voor 1 passage, het maakt niet uit in welke richting of op welke dag.
 10. Na scanning wordt een ticket ongeldig.
 11. Oresundbrug tickets zijn 1 jaar geldig na de dag van aankoop
 12. Store Baelt tickets zijn 3 maanden geldig na de dag van aankoop
 13. Voor de frequente reiziger is er bij de StoreBaeltbrug een Brobizz  (Deens) te huur en voor de Oresundbrug een Bropass (Zweeds). Dit kastje wordt achter het voorraam geplaatst. De betaling gaat dan via de gekoppelde credit card. Voor dit gebruik wordt een jaarlijkse abonnements bijdrage gevraagd, in 2022 ca. € 45.- Na de betaling van het abonnementsgeld wordt het kastje verzonden, dit kan dus even duren.

 

 

of email naar

info@ferryticket.nl

Telefoon

T. +31 (0) 88 023 69 00

Bereikbaar van ma t/m vrij van 09.00 - 17.00 uur

© 2016 - 2023 Brug van Denemarken naar Zweden | sitemap | rss