FAQ tickets

 1. Na boeking ontvangt u een bevestiging, dat is NIET het ticket.
 2. Kenteken op het ticket? Links van de knop "bestelling bevestigen" is een vrij tekstveld "Eventuele opmerkingen". Zet hier het kenteken in en het kenteken wordt op het ticket meegenomen.
 3. Een ticket is ook per SMS te ontvangen maar er is geen garantie dat deze ook aankomt, daarom versturen wij ALTIJD een mail met daarin het ticket of de tickets.
 4. SMS ontvangen? (niet gegarandeerd door Oresundsbron of Store Baelt) Links van de knop "bestelling bevestigen" is een vrij tekstveld "Eventuele opmerkingen". Zet hier de opmerking: "SMS" en het ticket verzenden wij ook per SMS naar het opgegeven mobiele telefoonnummer.
 5. Wij versturen ALTIJD separaat een ticket per mail naar het opgegeven emailadres. Check ook de SPAM box.
 6. Op het ticket staat een barcode (Oresundbrug) of een QR code (Store Baelt)
 7. Is er geen kenteken opgegeven dan worden de codes bij de desbetreffende bruggen gescand, dat kan vanaf de telefoon of met uitgeprinte tickets.
 8. Is er een kenteken opgegeven bij bestelling dan gaat de slagboom vanzelf open. In het geval een kentekenplaat niet wordt gelezen moet het ticket worden gescand.
 9. Ieder ticket is geldig voor 1 passage, het maakt niet uit in welke richting of op welke dag.
 10. Na scanning wordt een ticket ongeldig.
 11. Oresundbrug tickets zijn 1 jaar geldig na de dag van ontvangst
 12. Store Baelt tickets zijn 14 dagen geldig na de dag van ontvangst

 

 

Email kan altijd

info@ferryticket.nl

Alle tickets worden ALTIJD op dezelfde dag verwerkt en verstuurd waarop ze zijn binngekomen. Indien het ticket niet is ontvangen uiterlijk op de volgende dag, kijk dan eerst in de SPAM box. 

 

Telefoon

Bellen kan altijd ma t/m vrij van 09.00 tot 16.00

T. +31 88 023 69 00

Of stuur een email naar info@ferryticket.nl

 

Tickets

Tickets worden de hele dag door, vanaf 08.00 tot 22.00 uur, geproduceerd. We raden iedereen aan om geen tickets op de dag zelf te bestellen, maar minimaal 1 dag voor gebruik. Tickets die voor 22.00 uur zijn ontvangen, worden nog dezelfde dag per e-mail verzonden. 

 

© 2016 - 2024 Brug van Denemarken naar Zweden | sitemap | rss