Camper ticket voor de Oresundbrug

aantal reisproducten 2 van 7
€ 68,00

Koop hier het goedkoopste ticket voor de Sontbrug voor een camper om gebruik te maken van de brug tussen Zweden en Denemarken. Het is ook mogelijk om in Zweden een kaartje te kopen bij het loket bij de brug, maar hier zijn de kaartjes veel goedkoper. Na ontvangst van betaling ontvang je het ticket dezelfde dag per e-mail.

De 16 km lange brug verbindt Denemarken en Zweden tussen de steden Kopenhagen en Malmö. De rit over deze brug is spectaculair en meer dan de moeite waard.

Ticketvoorwaarden:

  • Het ticket geeft toegang tot de brug tussen Denemarken en Zweden, tussen Kopenhagen en Malmö.
  • elk ticket geeft recht op 1 pas, dus voor een retourtje heb je 2 passen/tickets nodig
  • de reisrichting, tijd en datum voor een ticket zijn niet belangrijk
  • Het ticket is 12 maanden geldig vanaf de datum van aankoop

De tolpoorten bevinden zich aan de Zweedse kant van de Sontbrug. Scan het ticket bij de tolpoortjes, na het scannen verliest het ticket zijn geldigheid

Email kan altijd

info@ferryticket.nl

Alle tickets worden ALTIJD op dezelfde dag verwerkt en verstuurd waarop ze zijn binngekomen. Indien het ticket niet is ontvangen uiterlijk op de volgende dag, kijk dan eerst in de SPAM box. 

 

Telefoon

Bellen kan altijd ma t/m vrij van 09.00 tot 16.00

T. +31 88 023 69 00

Of stuur een email naar info@ferryticket.nl

 

Tickets

Tickets worden de hele dag door, vanaf 08.00 tot 22.00 uur, geproduceerd. We raden iedereen aan om geen tickets op de dag zelf te bestellen, maar minimaal 1 dag voor gebruik. Tickets die voor 22.00 uur zijn ontvangen, worden nog dezelfde dag per e-mail verzonden. 

 

© 2016 - 2024 Brug van Denemarken naar Zweden | sitemap | rss