Even ontspannen na de drukke autobahn en bijtanken voor de resterende km. van de dag? Combineer dan een van de ferryroutes van Scandlines. De comfortabele ferries,  waarvan 6 van de 8 inmiddels hybride zijn, zijn voorzien van restaurants, bars en winkels en bieden een welkome onderbreking van de autoreis. Even lekker uitwaaien op het dek en/of genieten van een goede maaltijd. 

Duur van de overtocht

  • De overtocht van Puttgarden naar Rodby duurt 45 minuten
  • De overtocht van Rostock naar Gedser duur 2 uur.

Naar Kopenhagen

  • Vanaf Utrecht is de haven van Puttgarden maar 586 km rijden, vanaf Rodby naar Kopenhagen is het bijna 2 uur rijden over een goede autosnelweg.  
  • Vanaf Utrecht is de haven van Rostock maar 630 km rijden, vanaf Gedser is er een autoweg over het eiland Falster richting Kopenhagen, deze autorit duurt ca. 2 uur.

Falster is echter ook al een bestemming op zichzelf. Hier zijn de mooiste en rustigste stranden van Denemarken te vinden.

Alle tickets zijn te combineren met het "Combiflex ticket voor 2 tolbruggen naar Zweden", dus heen- of terug via de bruggen en heen- of terug met de ferry. 

Alle aangeboden tickets op onze site zijn op basis van enkele reis. Een retour is dus 2 x een enkele reis boeken.

Tickets

Tickets worden de hele dag door geproduceerd. We raden iedereen aan om geen tickets op de dag zelf te bestellen, maar minimaal 1 dag voor gebruik. Tickets die voor 22.00 uur zijn ontvangen, worden nog dezelfde dag per e-mail verzonden. 

 

Email kan altijd

info@ferryticket.nl

Alle tickets worden ALTIJD op dezelfde dag verwerkt en verstuurd waarop ze zijn binngekomen. Indien het ticket niet is ontvangen uiterlijk op de volgende dag, kijk dan eerst in de SPAM box. 

 

Telefoon

T. +31 (0) 88 023 69 00

Wij zijn telefonisch bereikbaar:

ma t/m vrij van 09.00 tot 16.00

© 2016 - 2023 Brug van Denemarken naar Zweden | sitemap | rss