Even ontspannen na de drukke autobahn en bijtanken voor de resterende km. van de dag? Combineer dan een van de ferryroutes van Scandlines. De comfortabele ferries,  waarvan 6 van de 8 inmiddels hybride zijn, zijn voorzien van restaurants, bars en winkels en bieden een welkome onderbreking van de autoreis. Even lekker uitwaaien op het dek en/of genieten van een goede maaltijd. 

Duur van de overtocht

  • De overtocht van Puttgarden naar Rodby duurt 45 minuten
  • De overtocht van Rostock naar Gedser duur 2 uur.

Naar Kopenhagen

  • Vanaf Utrecht is de haven van Puttgarden maar 586 km rijden, vanaf Rodby naar Kopenhagen is het bijna 2 uur rijden over een goede autosnelweg.  
  • Vanaf Utrecht is de haven van Rostock maar 630 km rijden, vanaf Gedser is er een autoweg over het eiland Falster richting Kopenhagen, deze autorit duurt ca. 2 uur.

Falster is echter ook al een bestemming op zichzelf. Hier zijn de mooiste en rustigste stranden van Denemarken te vinden.

Alle tickets zijn te combineren met het "Combiflex ticket voor 2 tolbruggen naar Zweden", dus heen- of terug via de bruggen en heen- of terug met de ferry. 

Alle aangeboden tickets op onze site zijn op basis van enkele reis. Een retour is dus 2 x een enkele reis boeken.

Tickets

Tickets worden de hele dag door geproduceerd. We raden iedereen aan om geen tickets op de dag zelf te bestellen, maar minimaal 1 dag voor gebruik. Tickets die voor 22.00 uur zijn ontvangen, worden nog dezelfde dag per e-mail verzonden.

Email kan altijd

info@ferryticket.nl

Telefoon

T. +31 (0) 88 023 69 00

Bereikbaar:

Ma t/m Vrij van 09.00 - 17.00

© 2016 - 2023 Brug van Denemarken naar Zweden | sitemap | rss