Wij verkopen dit product tot 18 maart 2024.  Alle uitgegeven tickets van de Store Baelt zijn geldig tot 15 april daarna worden alle uitgegeven tickets ongeldig. Dit wordt veroorzaakt door het afkoppelen van het online ticket uitgifte sytsteem. Uitgegeven tickets worden hierdoor niet meer herkend. Het is dan alleen nog mogelijk om tickets aan de brug te kopen. Het ticket voor de Oresundbrug blijft wel 1 jaar geldig tot na de dag van aankoop en bruikbaar en tot die tijd.

Om na 18 maart via Duitsland en/of Denemarken naar Zweden te reizen met de auto zijn er diverse opties: 

Afstand van Enschede naar Puttgarden, 510 km, 

  • via Puttgarden naar Rodby varen (45 minuten) of via Rostock naar Gedser varen (120 minuten) en door met de auto naar Kopenhagen (vanaf beide havens ca. 1 uur en 50 minuten) om naar de brug richting Malmö in Zweden te komen. (vanaf Rodby of Gedser naar Malmo is ca. 195 km),
  • Kijk verder op deze site.

Afstand van Enschede naar Kiel, 463 km, 

  • via Kiel naar Göteborg varen, dit is een nachtafvaart maar zorgt er wel voor dat u heel uitgerust aankomt in Zweden. Vanaf Malmo is ca 280 km  naar Göteborg. Vanaf Rodby naar Göteborg is het ca. 475 km auto kilometers - al deze tijd kunt u heerlijk relaxed aan boord verblijven, genieten van een goed ontbijt, een lekker kopje koffie en een comfortabele hut met eigen sanitair.
  • Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Afstand van Enschede naar Rostock, 492 km, afstand van Enschede naar Travemünde, 385 km 

  • via Travemünde of Rostock naar Trelleborg, de afstand van Trelleborg naar Malmo bedraagt 33 km.
  • Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Email kan altijd

info@ferryticket.nl

Alle tickets worden ALTIJD op dezelfde dag verwerkt en verstuurd waarop ze zijn binngekomen. Indien het ticket niet is ontvangen uiterlijk op de volgende dag, kijk dan eerst in de SPAM box. 

 

Telefoon

T. +31 (0) 88 023 69 00

Wij zijn telefonisch bereikbaar:

ma t/m vrij van 09.00 tot 16.00

Tickets

Tickets worden de hele dag door geproduceerd. We raden iedereen aan om geen tickets op de dag zelf te bestellen, maar minimaal 1 dag voor gebruik. Tickets die voor 22.00 uur zijn ontvangen, worden nog dezelfde dag per e-mail verzonden. 

 

© 2016 - 2024 Brug van Denemarken naar Zweden | sitemap | rss