Combi ticket Camper voor 2 bruggen

aantal reisproducten 2 van 2
€ 135,00

Koop hier het goedkoopste Combiflex camperticket voor de bruggen tussen Zweden en Denemarken. Het is mogelijk om een ​​kaartje te kopen bij de loketten van de verschillende bruggen, maar hier zijn de kaartjes goedkoper geworden. Na ontvangst van de betaling wordt het ticket dezelfde dag nog per email verstuurd.

De 16 km lange brug verbindt Denemarken en Zweden tussen de steden Kopenhagen en Malmö. De rit over deze brug is spectaculair en meer dan de moeite waard. Alle tickets op onze website zijn voor een enkele reis. Een retourreis kan ook worden gekocht door 2x een enkele reisticket te kopen.

Ticketvoorwaarden:

  • Ticket geeft toegang tot de 2 tolbruggen tussen Denemarken en Zweden.
  • De getoonde prijs is voor een enkele reis. de reisrichting, tijd en datum voor dit ticket zijn niet belangrijk
  • Na de datum van aankoop is het Store Baelt-ticket 3 maanden geldig
  • Na de aankoopdatum is het Oresund Bridge-ticket 1 jaar geldig

Email kan altijd

info@ferryticket.nl

Alle tickets worden ALTIJD op dezelfde dag verwerkt en verstuurd waarop ze zijn binngekomen. Indien het ticket niet is ontvangen uiterlijk op de volgende dag, kijk dan eerst in de SPAM box. 

 

Telefoon

T. +31 (0) 88 023 69 00

Wij zijn telefonisch bereikbaar:

ma t/m vrij van 09.00 tot 16.00

Tickets

Tickets worden de hele dag door geproduceerd. We raden iedereen aan om geen tickets op de dag zelf te bestellen, maar minimaal 1 dag voor gebruik. Tickets die voor 22.00 uur zijn ontvangen, worden nog dezelfde dag per e-mail verzonden. 

 

© 2016 - 2024 Brug van Denemarken naar Zweden | sitemap | rss