Ontdek nu Zweden met een hotel buiten het centrum! Bij de aangeboden hotels is het bij mooi weer heerlijk buiten zijn of heerlijk ontspannen in de knusse kamers van het hotel. Slaap heerlijk in een van deze unieke landelijk gelegen hotels, eet een smakelijk ontbijt en driegangendiners. De geselecteerde hotels zijn allemaal particulier eigendom met elk een eigen unieke profiel, geschiedenis en identiteit. 

Ieder hotelarrangement is gebaseerd op eigen vervoer en de prijs is inclusief een combinatieticket over de Store Baelt en Oresundbrug. De brugtickets zijn voor de heenreis OF de terugreis te gebruiken. Maar het is ook mogelijk extra nachten of nog een ticket toe te voegen aan de boeking, zowel met de ferry en brug alswel met beide bruggen. Optimale flexibiliteit verzekerd.

 

Tickets

Tickets worden de hele dag door geproduceerd. We raden iedereen aan om geen tickets op de dag zelf te bestellen, maar minimaal 1 dag voor gebruik. Tickets die voor 22.00 uur zijn ontvangen, worden nog dezelfde dag per e-mail verzonden.

Email kan altijd

info@ferryticket.nl

Telefoon

T. +31 (0) 88 023 69 00

Bereikbaar:

Ma t/m Vrij van 09.00 - 17.00

© 2016 - 2023 Brug van Denemarken naar Zweden | sitemap | rss