Naar Zweden in combinatie met de ferry en de Oresundbrug

Op minder dan 600 km rijden vanaf Utrecht ligt Puttgarden. Vanuit deze noord-duitse havenstad is het maar 45 minuten varen naar Rodbyhavn, de ferryhaven op Lolland. Lolland is een van de vele eilanden van Denemarken. Het eiland heeft heel veel ruimte, bezienswaardigheden, leuke steden en prachtige stranden.

Vanaf Rodbyhavn is het 1,5 uur rijden naar Kopenhagen of 2 uur reizen naar Malmo in Zweden. Ferryticket.nl biedt de grootste flexibiliteit met een Combi Flex ticket. Het ticket voor de ferry inclusief een ticket voor de brug.

​Koop hier een combinatieticket (enkele reis) met de overtocht van Puttgarden naar Rodby of van Rostock naar Gedser en de Oresundsbrug. De ferry routes worden uitgevoerd door Scandlines. 

Denemarken heeft besloten per 19 september opnieuw reisbeperkingen in te stellen voor reizigers uit Nederland omdat het aantal besmettingen in Nederland is toegenomen. Bij aankomst in Denemarken moeten reizigers uit Nederland aantonen een ‘geldige reden’ te hebben om het land binnen te komen. Dat kan een zakenreis zijn, een bezoek aan een partner of familielid of een doorreis naar een ander land. De kleurcode van het land wordt op 19 september aangepast van ‘geel’ (let op: veiligheidsrisico’s) naar ‘oranje’ (alleen noodzakelijke reizen). Behalve als u uit de stad Kopenhagen komt, hoeft u na een verblijf in Denemarken bij terugkeer in Nederland NIET in thuisquarantaine te gaan. bron:nederlandwereldwijd.nl (ministerie van buitenlandse zaken)

 

Voorwaarden van het Ferryticket.nl Economy Extra ticket

  • geldig voor de geboekte afvaart of voor alle afvaarten met plek op de vertrekdag
  • uiterlijk 15 minuten voor vertrek in de haven aanwezig

Wijzigen/annuleren van het Economy Extra Scandlines ticket

  • wijzigen uiterlijk 2 uur voor vertrek via het Scandlines service centre +49 381 77 88 77 66 of in de haven op de dag van vertrek (Euro 30 kosten) + eventuele tarief verschillen
  • kostenloos annuleren alleen mogelijk indien de refund service is afgesloten (Euro 11,00 per ticket) 

 

© 2016 - 2020 de bruggen van Denemarken naar Zweden | sitemap | rss