Voor 22.00 besteld is dezelfde dag nog het ticket in de mailbox ontvangen. Ook op zaterdag en zondag

Tickets worden de hele dag door geproduceerd op volgorde van binnenkomst. 

We adviseren om een ticket niet op de dag zelf te bestellen, maar minimaal 1 dag voor gebruik. 

 

Iedere autoreiziger die via Denemarken naar Zweden rijdt passeert 2 tolbruggen, de Store Baelt en de Oresundbrug of neemt het  alternatief: de ferry in combinatie met de Oresundbrug.

Op deze site worden de 4 verbindingen aangeboden, nl.: de Grote Beltbrug ofwel de Store Baelt brug tussen de eilanden Funen en Seeland. De Öresundbrug, de brug tussen Kopenhagen en Malmö en de ferryroutes  van Puttgarden naar Rödby of vanaf Rostock naar Gedser. De beide ferryroutes worden ook gecombineerd met een Oresundbrugticket.

Als enige bieden wij een gecombineerd flex ticket van de Store Baelt en Oresundbrug. Handig om in 1 keer door te rijden. Maar ook  het  combinatieticket voor de ferryroute met een brugticket is heel praktisch..

De brugtickets zijn niet aan een datum of en richting gebonden. Dit houdt in dat de reisrichting niet uitmaakt en ook de datum waarop het ticket wordt gebruikt niet. Alle brugtickets hebben een geldigheidsperiode, deze periode gaat in op de dag van aankoop en stopt na het scannen van het ticket aan de poort.

Maximale flexibiliteit met Scandlines en de Oresundbrug. Met dit ticket is er altijd plek tot 3 maanden na de opgegeven startdag en is gratis wijzigen en ook gratis annuleren binnen 3 maanden mogelijk. We bieden dus niet de voordeligste maar wel het meest praktische en meest flexibele ferryticket in combinatie met Oresundbrug en indien gewenst met hotelovernachting

Zoek dus niet langer en kies voor de meest praktische mogelijkheden om met de auto naar Zweden te reizen.

per pagina
per pagina

Tickets

Tickets worden de hele dag door geproduceerd. We raden iedereen aan om geen tickets op de dag zelf te bestellen, maar minimaal 1 dag voor gebruik. Tickets die voor 22.00 uur zijn ontvangen, worden nog dezelfde dag per e-mail verzonden. 

 

Email kan altijd

info@ferryticket.nl

Alle tickets worden ALTIJD op dezelfde dag verwerkt en verstuurd waarop ze zijn binngekomen. Indien het ticket niet is ontvangen uiterlijk op de volgende dag, kijk dan eerst in de SPAM box. 

 

Telefoon

T. +31 (0) 88 023 69 00

Wij zijn telefonisch bereikbaar:

ma t/m vrij van 09.00 tot 16.00

© 2016 - 2023 Brug van Denemarken naar Zweden | sitemap | rss