2-dagen Countryside hotel Ängavallen in Vellinge

Vorige aantal reisproducten 3 van 3
€ 304,00

Deze boerderij hotel ligt op 8,5 uur rijden van Nederland. Prachtig gelegen tussen de landerijen en open velden van het prachtige Skåne. Hiet hotel Ängavallen is bekroond om de architectuur. 

Het intieme en comfortabele hotel heeft in totaal 19 kamers en biedt eersteklas accommodatie in een echt Scaniaans milieu. Er zijn 58 bedden in de 8 kamers van Möllegården en 8 bedden in de 4 kamers van Örtagården. De 7 nieuwe kamers in Gammelgården zullen in het najaar 2023 klaar zijn voor gebruik. De kleinste details in het hotel zijn met zorg uitgekozen, van de handgemaakte bakstenen in de gevel tot de ouderwetse badkamerinrichting en de comfortabele bedden. Het hotel is het hele jaar geopend.

De omgeving leent zich uitstekend voor recreatieve activiteiten zoals wandelen, zwemmen of golfen. Op slechts 15 minuten rijden ligt nl. de golfbaan Söderslätts. En het is minder dan 10 minuten rijden naar de prachtige baai van Höllviken. 

Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi in de openbare ruimtes.

 

Tickets

Tickets worden de hele dag door geproduceerd. We raden iedereen aan om geen tickets op de dag zelf te bestellen, maar minimaal 1 dag voor gebruik. Tickets die voor 22.00 uur zijn ontvangen, worden nog dezelfde dag per e-mail verzonden.

Email kan altijd

info@ferryticket.nl

Telefoon

T. +31 (0) 88 023 69 00

Bereikbaar:

Ma t/m Vrij van 09.00 - 17.00

© 2016 - 2023 Brug van Denemarken naar Zweden | sitemap | rss